Ochrana osobných údajov

Spoločnosť Scheidt & Bachmann sa stavia ku ochrane Vašich osobných údajov so všetkou vážnosťou a dodržiava ustanovenia zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov. Za žiadnych okolností nie sú získané informácie predmetom predaja. Nasledujúce informácie Vám poskytnú prehľad o tom, ako spoločnosť Scheidt & Bachmann zabezpečuje ochranu vašich údajov, aký druh dát zbiera a na aké účely ich spracúva.

Spracúvanie údajov na tejto internetovej stránke

Spoločnosť Scheidt & Bachmann do protokolového súboru na svojom serveri zbiera a ukladá informácie, ktoré váš internetový prehliadač posiela našej spoločnosti. Tieto záznamy obsahujú:

  • typ a verziu prehliadača,
  • operačný systém a grafické rozlíšenie,
  • referenčnú URL adresu (webové stránky, ktoré ste pred návštevou našej stránky navštívili),
  • názov hostiteľa prístupového počítača (IP adresa) a lokalita,
  • dátum a čas ako aj frekvencia vašej požiadavky.

Tieto informácie nie sú priradené k žiadnej konkrétnej osobe. Spoločnosť Scheidt & Bachmann nezlučuje tieto informácie s inými dátovými zdrojmi.

Zadávanie osobných údajov

V princípe je každé zadávanie osobných údajov na našej internetovej stránke dobrovoľné, tzn. vy sami sa rozhodnete, či a aký je rozsah vašich údajov, ktoré nám zverujete. Tieto údaje požadujeme pre využívanie individuálnych služieb alebo pre uzatvorenie zmluvy v súvislosti s otázkami a návrhmi. Údaje, ktoré sú nevyhnutné pre poskytnutie požadovanej služby, sú označené ako povinné pomocou hviezdičky (*).

etracker a Google Analytics

Na stránkach, ktoré prevádzkuje Scheidt & Bachmann na doménach prvej úrovne s koncovkou „.de“, „.com“ alebo „.sk“, sa dáta zbierajú a ukladajú za účelom marketingu a optimalizácie využívajúc technológiu etracker Ltd. (v skratke „etracker“). Všetky údaje návštevníka stránky sa ukladajú využívajúc anonymné užívateľské ID, ktoré môže byť použité na vytvorenie užívateľského profilu. Pre tento účel môžu byť použité tzv. „cookies“.

Cookies sú malé textové súbory, ktoré sú uložené v lokálnej dočasnej pamäti internetového prehliadača návštevníka a vďaka nim je možné tieto cookies použiť na rozpoznanie internetového prehliadača návštevníka.

Údaje, ktoré sú zozbierané technológiou etracker nebudú použité na určenie osobnej identity návštevníka stránky a spájané s osobnými údajmi nositeľa pseudonymu. Iba ak by s tým dotyčná osoba vyslovene súhlasila.

Zbieranie a ukladanie údajov môže byť odmietnuté kedykoľvek s ohľadom na ďalšie služby prostredníctvom etrackera na www.etracker.de/privacy.

Na internetovej stránke www.scheidt-bachmann.sk spoločnosti Scheidt & Bachmann Slovensko s.r.o. používame Google Analytics, čo je internetová služba spoločnosti Google Inc. (v skratke "Google"). Google Analytics využíva na spracúvanie dát tzv. „cookies“, textové súbory uložené na vašom počítači, vďaka ktorým je možné analyzovať používanie našej webovej stránky. Informácie, ktoré sa tvoria v rámci cookies a informujú o vašom používaní stránky, sú obyčajne prenášané na server spoločnosti Google, kde sú aj uložené.

V prípade aktivácie IP anonymizéra na našej stránke je Vaša IP adresa v rámci členských štátov EÚ alebo v ostatných zmluvných štátoch EHS skrátená predtým, ako sa prenesie na servery spoločnosti Google. Len vo výnimočných prípadoch je na servery spoločnosti Google prenesená úplná IP adresa a tam je skrátená. Na základe poverenia prevádzkovateľa tejto stránky spoločnosť Google tieto informácie použije na to, aby vyhodnotila používanie internetovej stránky, aby zhromaždila reporty o aktivitách na stránke a poskytla prevádzkovateľovi stránky ďalšie služby spojené s používaním stránky a internetu jednotlivými užívateľmi. V rámci služby Google Analytics vášho internetového prehliadača nebude odoslaná IP adresa prepojená s inými dátami spoločnosti Google.

Ukladaniu cookies môžete predchádzať pomocou nastavení vášho internetového prehliadača; dovoľujeme si vás upozorniť, že v tom prípade nebudete môcť využívať všetky funkcie tejto internetovej stránky. Okrem toho môžete Google cookies zabrániť spracúvaniu vašich dát (vrátane vašej IP adresy) tým, že si stiahnete a inštalujete plugin do prehliadača, ktorý nájdete na nasledujúcej adrese: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=sk

Používanie Google Analytics môžete odmietnuť kliknutím na nasledujúci odkaz. Na počítači bude nastavené opt-out cookie, ktoré zabráni budúcemu zberu vašich dát, ak navštívite túto stránku: Odstaviť Google Analytics

Cookies

Niektoré časti našej stránky obsahujú tzv. cookies. Účelom cookies je prispôsobiť našu ponuku požiadavkám zákazníkov tak, aby bola voči nim ústretová, efektívnejšia a bezpečnejšia. Cookies sú malé textové súbory, ktoré sú uložené na vašom počítači či inom elektronickom zariadení. Väčšinu cookies, ktoré používa Scheidt & Bachmann, tvoria tzv. "session-cookies". Po návšteve našej stránky by mali byť automaticky zmazané.

Cookies nepoškodzujú Váš počítač či iné zariadenie a neobsahujú žiadne škodlivé programy.

Newsletter

Ak chcete dostávať náš online newsletter alebo emaily s pracovnou ponukou, Scheidt & Bachmann Slovensko s.r.o. potrebuje overiť vašu emailovú adresu. Len s vaším vysloveným súhlasom používame údaje, ktoré nám poskytujete, aby sme vám posielali naše newslettre alebo emaily s pracovnou ponukou. Informácia o vašej emailovej adrese je povinná, všetky ostatné informácie sú dobrovoľné. Newsletter a ostatné emaily obsahujú aktuálne informácie.

Máte právo kedykoľvek odvolať váš súhlas k spracúvaniu informácií a vašej emailovej adresy, ako aj ich používanie na zasielanie emailov. Nevzniknú vám žiadne dodatočné poplatky k vašim normálnym nákladom, ktoré budú spojené so zaslaním emailu.

Viac informácií o tom, ako chránime osobné údaje pri zasielaní newslettra, nájdete v článku Informačný systém „Zasielanie pracovných ponúk e-mailom“.


Späť