Žilina Challenge Cup 2017: Prišli sme, zvíťazili a preberáme štafetu

    - Ľudské-zdroje

    „Prečo by firmy mali medzi sebou bojovať len na obchodom alebo HR poli?“ Takto nejako uvažujú športoví nadšenci, zamestnanci, manažéri a majitelia zároveň, stretávajúc sa po večeroch v rôznych telocvičniach.

    Jeden z nich to pred štyrmi rokmi chytil za pačesy, a vďaka nemu sa v druhú januárovú sobotu konal už po šiestykrát prestížny volejbalový turnaj zmiešaných firemných družstiev Žilina Challenge Cup.

    Výborné vzťahy Maťa Švábika v rámci volejbalovej komunity zabezpečili po prvýkrát pozvánku aj pre náš Scheidt & Bachmann tím (pozri obrázok).

    Prišli sme a zvíťazili

    Víťazstvom v skupine nad Glovisom a Siemensom sa náš šťastný tím postupne prebojoval turnajovým pavúkom až do vytúženého finále.

    Neskutočná atmosféra, tímový duch na kurte aj lavičke a hlavne burácajúce publikum dohnalo Scheidt & Bachmann tím v napínavom finále k vysnívanému poháru.

    Konečné poradie

    1. Scheidt & Bachmann
    2. GLOVIS
    3. KIA
    4. Descartes
    5. Siemens
    6. KROS

    Overená filozofia fungovala od začiatku až do konca

    25 minút pred začiatkom turnaja nám vypadol dôležitý hráč. Lenka Žlábková a Jožko Kriváň predviedli ich flexibilitu a rýchly reakčný čas vycibrený zo Service Desku, a ako workaround zobudili a presvedčili externistu Peťa Dudáša.

    „Každý v našom tíme čítal hru, dobre sme prijímali, plnili úlohy v obrane aj v útoku. Všetci chlapi vedeli položiť loptu (smeč) a baby nahrávali ako víno“, skonštatovalo naše prijímajúce libero a najlepší arbiter turnaja Katka Šugrová.

    „Je to neopísateľná radosť a  otcovská hrdosť zahrať si  dobrý volejbal so svojou 13-ročnou dcérou a zároveň veľmi ťažké nekibicovať ju pri každej lopte,“ skonštatoval pravdepodobne najstarší hráč turnaja, Rado Čurný (48).

    Práve tento vyvážený mix Stability, Spoľahlivosti a Odbornosti plus neskutočná radosť z volejbalu spolu s fantastickými divákmi, dohnali Scheidt & Bachmann k víťazstvám.

    Preberáme štafetu

    Turnaj sa už skončil, dokonca aj svalovica prešla, pohár sa usalašil na sekretariáte a nám k radostiam pribudla aj zodpovedná úloha. Ako víťazný nováčik sme prevzali organizačnú štafetu zorganizovať ďalší - už 7. - turnaj v máji.

    challenge cup 2017
    [Translate to Slovak:] The victory shout of team Scheidt & Bachmann: Sha-baaa!

    Späť