Z výrobnej haly IT centrum

    Created by Katarína Labudová | - Celofiremné-správy

    Pozrite si úžasnú premenu priestorov v našej centrále v Žiline. Z pôvodnej výrobnej haly sme urobili moderné kancelárske a spoločenské priestory v industriálnom štýle.

    Hoci vonku zmeny takmer nebadať, výrazná funkčná a dizajnová zmena interiéru pôvodnej výrobnej haly umožnila vytvoriť nadštandardné pracovné priestory. Tie môžu smelo konkurovať aj centrálam veľkých nadnárodných IT spoločností. V našom centre momentálne pracuje viac ako 300 zamestnancov. Pozrite sa, ako to u nás vyzerá.

    Čo nájdete v centre

    Po obvode centra sa nachádzajú kancelárie s veľkými oknami, aby mali zamestnanci pri práci dostatok denného prirodzeného svetla. Oproti kanceláriám nájdete moderné mítingovky (vybavené aj zasúvacími stenami na zväčšenie kapacity), kuchynky, sociálne zariadenia či kiosky pre nerušené hovory zamestnancov.

    Átrium

    Átrium, ako najväčší priestor centra s rôznymi možnosťami využitia, je skutočným srdcom celej budovy. Vybavené pódiom, tribúnou, pohodlnými kreslami, kuchynkou a pracovnými stolmi je ideálnym miestom pre tímové a firemné podujatia.

    Testovačky

    Okolo átria sa nachádzajú veľké testovacie centrá s rozlohou až 1 000 m2 či showroom, v ktorom zamestnanci z divízie Fare Collection Systems môžu pred zákazníkmi realizovať akceptačné testy svojich systémov a aplikácií.

    Plató

    Plató, vyvýšené poschodie nachádzajúce sa pri testovacích miestnostiach,  je vyhradené na šport a relax. Zamestnanci tu majú priestor na skupinové a individuálne cvičenie alebo si môžu zahrať biliard, kalčeto či stolný tenis. Hlavnou atrakciou je však lezecká stena.

    SuB Ka.

    Na prízemí budovy nájdete aj novučičkú kantínu, ktorá doposiaľ v Scheidt & Bachmann chýbala. Dostala názov SuB Ka. Ten vzišiel z hlasovania zamestnancov, ktorí najskôr sami vytvorili 77 originálnych návrhov a potom hlasovali za ten víťazný.

    Máme sa čím chváliť!

    Postarali sme sa o skutočne výnimočnú premenu a vytvorili prostredie, na ktoré môžeme byť všetci hrdí. Súhlasíte?


    Späť