Už 10 rokov hľadáme a odmeňujeme výnimočných študentov

    - Ľudské-zdroje

    Absolventi Žilinskej univerzity sú ambiciózni a talentovaní mladí ľudia. Už 10. rok hľadáme a odmeňujeme tých najlepších.

    Nebolo to tak dávno, kedy sme rovnako ako aj vy netrpezlivo čakali na koniec školy a začiatok vytúženej kariéry. Nemali sme žiadnu istotu, čo s nami po škole bude, ale túžili sme potom, aby sa raz naša poctivá a tvrdá práca počas štúdia vyplatila. Absolventi Žilinskej univerzity sú ambiciózni a talentovaní mladí ľudia, a preto ich už 10. rok odmeňujeme.

    Ing. Jozef Valigurský z Elektrotechnickej fakulty ŽU dostáva cenu od Ing. Jána Krúpu

    Každý rok udeľujeme študentom Žilinskej univerzity cenu Scheidt & Bachmann AWARD za najlepšie vypracovanú diplomovú prácu v oblasti informatiky, elektrotechniky a strojárstva. Pri výbere ohľadňujeme aj študijné a praktické výsledky. Tento rok sa konal už 10. ročník udeľovania cien a musíme uznať, že šikovnosť tohtoročných ocenených prekonala aj naše očakávania!

    Tento rok nastavili študenti latku vysoko

    Cenu za najlepšiu diplomovú prácu a finančnú odmenu si domov nakoniec odniesli títo traja šikovní mladí muži: Ing. Jozef Valigurský z Elektrotechnickej fakulty za diplomovú prácu Verifikačné testovanie aplikačných algoritmov RBC ETCS, Ing. Andrej Lúčan zo Strojníckej fakulty za diplomovú prácu Konštrukčný návrh zariadenia na otáčanie plechových zvitkov okolo vodorovnej osi a Ing. Michal Váňa z Fakulty riadenia a informatiky za diplomovú prácu Dátovo založený návrh nabíjacej infraštruktúry pre elektrické vozidlá. Oceneným gratulujeme a dúfame, že inšpirujú ďalších z vás.

    Chcete mať aj vy po škole dvere k úspechu otvorené?

    Nezabúdajte na to, že vaši spolužiaci sa po škole stanú vašou konkurenciou. Je preto dôležité už počas školy nadobúdať rôzne skúsenosti a znalosti, ktoré by vás dokázali odlíšiť od väčšiny. Využite príležitosť, ktorú ponúka naša spoločnosť. Odborné ocenenie Scheidt & Bachmann AWARD môže váš životopis posunúť na vyšší level a môže sa tak stať rozhodujúcim kritériom pri uchádzaní sa o prácu.

    Nečakajte až doštudujete, lebo môže byť neskor

    Ak patríte k študentom informatiky, ktorí nechcú čakať na koniec štúdia, ale radi by nadobudli skúsenosti už teraz, práve vás naša spoločnosť hľadá. Aj my sme raz boli študenti, a preto vieme, že pracovať popri škole dá zabrať. V našej spoločnosti študentom poskytujeme prácu na skrátený úväzok alebo možnosť absolvovať odbornú prax.

    Dúfame, že vás tvrdá práca na ceste za úspechom neodradí. Práve vaša diplomová práca môže byť nominovaná v ďalšom ročníku Scheidt & Bachmann AWARD. A ktovie, možno práve vás privítame v našej spoločnosti, v ktorej sa spoločne snažíme, aby každý zamestnanec dosiahol svoj potenciál.

    (jún 2017)


    Späť