Teambuildingová turistika v réžii divízie Parking Solutions

    - Parking-Solutions

    V pondelok 29. 5. sme sa my, kolegyne a kolegovia z divízie Parking Solutions, zúčastnili tradičnej jarnej firemnej teambuildingovej turistiky. Chceli sme utužiť vzťahy a odreagovať sa od „práce za počítačom", a tak sme sa vydali na dobrodružný výlet s nádejou, že sa nám podarí zdolať všetky pripravené výzvy.

    V ranných hodinách sme sa zhromaždili na určených check pointoch a nasadli na vlak alebo autobus. Cieľom bolo dostať sa do malebnej obce Zbyňov, nachádzajúcej sa na úpätí Strážovských vrchov. Odtiaľ sme vyrazili smerom do CHKO Strážovské vrchy, aby sme si po výšľape strmáku mohli vychutnať nádherný pohľad na úchvatný skalný útvar Budzogáň, ktorý je opradený mnohými legendami. Urobili sme si prestávku a nabrali sme sily, pretože nás čakal ďalší strmák, ktorým sme sa dostali až na vrchol kopca Žibrid. Krátka prestávka na špicatom vrchole kopca nám tiež dobre padla a my sme si tak mohli užiť aj zvyšok turistiky. V nohách sme už mali prvých výškových 450 m a niečo cez 5 km. Čakalo nás ešte 13 km na hrad Lietava.

    Zo Žibridu sme sa vybrali nekonečným klesaním pozdĺž doliny Patúch, na konci ktorej sme mali možnosť obdivovať jazierko a skvelú stromovú hojdačku, na ktorej sme si vyskúšali adrenalínovú jazdu. Cesta pokračovala až do neďalekej obce Lietavská Svinná, odkiaľ sme sa krátkym, ale výživným stúpaním dostali priamo na Lietavský hrad.

    V hradnom bufete už čakalo občerstvenie aj príjemný chládok. Príjemne sme sa osviežili po 18-kilometrovom pochode. Okrem toho sme si užili opekačku tradičných špekáčikov a slaniny, a mali sme možnosť prehliadnuť si hrad s odborným komentárom. S pocitom spokojnosti sme sa potom pomaly vydali na cestu domov. Niektorí z nás sa rozhodli využiť autobusovú dopravu, zatiaľ čo tí odvážnejší, ktorým ešte bolo málo, sa rozhodli pre pešiu cestu až do Žiliny.

    Na tejto teambuildingovej turistike sme si okrem fyzickej kondičky zlepšili aj vzťahy v kolektíve. Spoznali sme sa nielen v pracovnom prostredí, ale aj v neformálnom „civile" počas pohybu v krásnej slovenskej prírode. Veríme, že táto skúsenosť nám pomôže lepšie si porozumieť a spolupracovať v každodennom pracovnom živote.

    Chceli by sme sa poďakovať všetkým zúčastneným za ich účasť a odhodlanie zdolať túto výzvu. Taktiež sme vďační spoločnosti Scheidt & Bachmann za podporu a organizáciu tohto úžasného podujatia. Veríme, že táto teambuildingová turistika prispela k posilneniu tímu a vytvorila nové spomienky, ktoré nám budú dlho zostávať v pamäti.

    Ďakujeme všetkým za nezabudnuteľný zážitok!

    S pozdravom,

     

    Softvérová divízia Parking Solutions Scheidt & Bachmann Slovensko


    Späť