Študenti na exkurzii v Nemecku

    - Ľudské-zdroje

    Jar patrí každoročne študentom, ktorí zavítajú do sídla našej spoločnosti Scheidt & Bachmann GmbH v Mönchengladbachu v Nemecku. V apríli roku 2016 absolvovali odbornú exkurziu, počas ktorej videli všetky naše oddelenia v akcii.

    Aj tento rok uskutočnila spoločnosť Scheidt & Bachmann Slovensko v spolupráci s materskou spoločnosťou exkurziu v Mönchengladbachu v Nemecku pre vybraných študentov Fakulty riadenia a informatiky Žilinskej univerzity v Žiline.

    Vybraní študenti:

    Bc. Marek Drevenák, Bc. Pavol Fačko, Bc. Erika Ištoková, Bc. Ján Jablonský, Bc. Matej Jakab, Bc. Adrián Kováčik, Bc. Róbert Mažgut, Bc. Martin Noga, Bc. Andrea Sládková, Bc. Milan Sluka

    Návšteva Kolína a Borussie

    Prvý deň exkurzie trávili študenti v neďalekom Kolíne. Navštívili katedrálu sv. Petra a po absolvovaní 523 schodov sa im z vyhliadkovej veže naskytol pohľad na zasnežený aprílový Kolín.

    V popoludňajších hodinách sa študenti presunuli z Kolína späť do Mönchengladbachu na futbalový zápas Borussia Mönchengladbach - TSG 1899 Hoffenheim. Zápas sa skončil výhrou domácich (3:1) a študenti mali možnosť zažiť jedinečnú atmosféru spolu s 53 144 fanúšikmi.

    Návšteva materskej spoločnosti

    Druhý deň trávili študenti v materskej spoločnosti. Vypočuli si prezentácie všetkých štyroch divízií, pozreli a vyskúšali si produkty každej z nich.

    Nasledoval spoločný obed, súčasťou ktorého bola diskusia s kolegami z materskej spoločnosti.

    Popoludní bola pre študentov pripravená prehliadka výrobnej haly spolu s výkladom o produktoch a procese ich výroby.

    V podvečerných hodinách študenti spoznali krásy a históriu mesta Mönchengladbach a exkurziu zavŕšili spoločnou večerou v centre mesta.

    Príležitosť pre absolventov v S&B

    Veríme, že sme naplnili očakávania a zodpovedali otázky všetkých zúčastnených študentov, ktorí počas exkurzie nadobudli prehľad o spoločnosti a jej produktoch. Dúfame, že informácie získané počas exkurzie inšpirujú študentov k spolupráci s našou spoločnosťou.

    Študentom zároveň ďakujeme za účasť a rovnako ďakujeme aj kolegom za prípravu exkurzie a prezentovanie produktov jednotlivých oddelení. Tešíme sa na nasledujúcu exkurziu.

    (apríl 2016)


    Späť