Scheidt & Bachmann vie hrať aj vysokú hru

    - Ľudské-zdroje

    Nemusíte sa báť, nemierime do politiky, ale na volejbalové ihrisko. V októbri sme organizovali siedme kolo volejbalového turnaja popredných žilinských firiem pod názvom Žilina Challenge Cup 2017. Šesť elitných tímov sa vybičovalo k obdivuhodným výkonom pod volejbalovou sieťou.

    Tento rok na sieti už po druhýkrát

    Po veľkom úspechu a nadšení z januárového turnaja sme mali veľkú chuť túto akciu si zopakovať. Ako nováčik súťaže sme prijali hodenú rukavicu a zorganizovali ďalšie podujatie.

    Na volejbalové bojisko v športovej hale žilinského Hotela Bôrik sa v októbri 2017 opäť proti sebe postavilo celkom 6 tímov. Okrem nás súťažili zástupcovia ďalších významných firiem žilinského regiónu: Kia, Siemens, Glovis, Descartes a Kros. Systém turnaja bol neúprosný – v dvoch skupinách po troch tímoch hral každý s každým a víťazi skupiny potom bojovali o medailové priečky.

    Nálada ako na majstrovstvách sveta

    Nadšenie a bojový duch, boj o každú loptu a každý bod. To boli hlavné atribúty volejbalového ošiaľu, ktorý svojou atmosférou pripomínal profesionálne podujatia. Jednotlivé tímy sa navzájom aktívne povzbudzovali a aj diváci vytvárali výbornú kulisu, ktorú by mohli závidieť prvoligové družstvá.

     

    Nebola núdza o heroické výkony na sieti, dokonalé smeče aj výbornú tímovú hru. Väčšina duelov tak bola veľmi vyrovnaná a o víťazoch sa rozhodovalo až v závere každého setu.

    Vybojovali sme druhé miesto

    Náš volejbalový tím nakoniec vo finále podľahol borcom z automobilky Kia, a získali sme tak výborné druhé miesto. Na tretej priečke sa umiestnili volejbalisti z firmy Siemens.

    „Je skvelé vidieť, že naši kolegovia majú na ihrisku rovnaké nasadenie ako pri práci. Všetci dobre vieme, že len dobrá tímová hra a vzájomná spolupráca nás môže priviesť do cieľa. Som rád, že máme vo firme takých úžasných kolegov,“ pochvaľoval si po turnaji organizátor Radomír Čurný z oddelenia Systémov vybavenia cestujúcich.

    Našimi športovými a spoločenskými aktivitami chceme naďalej dokazovať, že byť súčasťou Scheidt & Bachmann Slovensko nie je len o dobrej a stabilnej práci. Je to najmä o výborných ľuďoch, ktorí vytvárajú priateľskú a pohodovú atmosféru na pracovisku. O kolegoch, ktorí hrajú ako jeden tím - či v kancelárii alebo na ihrisku. O priateľoch, ktorí sú pripravení pomôcť, keď je treba.


    Späť