Scheidt & Bachmann Slovensko medzi TOP 5 najzamestnávateľmi

    Created by Katarína Labudová | - Celofiremné-správy

    Slovenská pobočka Scheidt & Bachmann sa opäť prebojovala do rebríčka najatraktívnejších zamestnávateľov v kategórii IT a telekomunikácie.

    Viac ako 36 000 ľudí hlasujúcich v ankete spoločnosti Profesia, najväčšieho pracovného portálu na Slovensku, si na konci minulého roka zvolilo najatraktívnejších zamestnávateľov v 9 kategóriách. Výsledky boli vyhlásené 29. januára 2020 počas slávnostného galavečera, na ktorom našu spoločnosť zastupovala Katarína Veneny, personálna manažérka, a Ladislav Medveczky, vedúci bratislavskej pobočky FCS.

    Naša spoločnosť sa po minuloročnom umiestnení v prvej desiatke medzi IT a telekomunikačnými firmami dostala v rebríčku ešte vyššie – medzi TOP 5 zamestnávateľov. Len o vlások jej ušlo pódiové umiestnenie. „Ďakujem všetkým zamestnancom aj uchádzačom, ktorí za nás hlasovali a dali nám najavo, že sú v našej spoločnosti spokojní. Dosiahli sme vďaka nim ďalší úspech, ktorý nás dobíja energiou, aby sme pracovali ešte usilovnejšie. Možno sa nám budúci rok podarí konečne vyjsť aj na pódium,“ smeje sa Katarína Veneny a pokračuje: „Máme motiváciu a množstvo plánov, ktoré chceme zrealizovať. Poháňať nás budú aj nové hodnoty a ciele našej spoločnosti, či podnety a spätná väzba od našich zamestnancov.

    Okrem najatraktívnejších zamestnávateľov priniesla anketa aj zaujímavé zistenia. Slováci si podľa nej u zamestnávateľov viac ako platové ohodnotenie cenia kvalitné produkty a služby, silu značky, dobré meno spoločnosti, príjemné pracovné prostredie a dobrý kolektív. Mzda skončila až na 6. mieste hodnotového rebríčka. „Ľudia sa dnes stále viac zamýšľajú nad zmyslom svojej práce. Aj z tohto dôvodu chcú pracovať pre zamestnávateľov, ktorých produkty či služby nie sú v rozpore s ich vlastnými záujmami. Vidíme tu snahu ľudí o to, aby boli hrdí na to, čo robia,“ zdôraznila výkonná riaditeľka spoločnosti Profesia Ivana Molnárová.

    Ladislav Medveczky a Katarína Veneny zastupovali Scheidt & Bachmann Slovensko na vyhlásení výsledkov ankety o najatraktívnejších zamestnávateľov na Slovensku

    Späť