Scheidt & Bachmann AWARD do rúk najlepších

    - Ľudské-zdroje

    Už niekoľko rokov je Scheidt & Bachmann AWARD prestížnou značkou pre najlepších študentov Žilinskej univerzity v Žiline. V roku 2016 ju získali najmä ženy.

    Udeľovanie ceny Scheidt & Bachmann AWARD je neoddeliteľnou súčasťou promócií na Žilinskej univerzite v Žiline. Už niekoľko rokov je prestížnou značkou pre najlepších študentov.

    Ing. Ján Krúpa udeľuje cenu Ing. Petrovi Bakšovi na Elektrotechnickej fakulte ŽU

    Najlepšie boli tento rok najmä ženy

    V tomto roku našu cenu získali Erika Ištoková z Fakulty riadenia a informatiky ŽU v Žiline, Mária Pastorková zo Strojníckej fakulty ŽU v Žiline a Peter Bakša z Elektrotechnickej fakulty ŽU v Žiline.

    Ocenenie im počas promócií na fakultách odovzdali Ing. Róbert Kulla a Ing. Ján Krúpa, konatelia našej spoločnosti a Ing. Roman Veselovský, vedúci oddelenia Systémov vybavenia cestujúcich.

    O ocenení Scheidt & Bachmann AWARD

    Cena Scheidt & Bachmann AWARD sa udeľuje študentom, ktorí vypracovali najlepšiu diplomovú prácu v oblasti informatiky, elektrotechniky alebo strojárstva na žilinskej univerzite. Súčasťou nominácie študenta a hodnotenia jeho práce sú aj študijné a praktické výsledky. Cena je spojená s finančnou odmenou.

    Scheidt & Bachmann AWARD otvára oceneným dvere k získaniu lepšieho zamestnania, a to nielen v našej firme. Treba zdôrazniť, že naša cena je odborným ocenením. To sa stáva súčasťou životopisu absolventa a rozdielovým kritériom významných firiem pri prijímaní do pracovného pomeru.

    (jún 2016)


    Späť