Pre Scheidt & Bachmann pracujú najsympatickejšie stolné futbalistky v Žiline

    - Ľudské-zdroje

    Kalčeto, foosball alebo stolný futbal – 1 lopta, 8 otočných rukovätí, 22 panáčikov a stovky hodín zábavy. Na konci novembra sa o tom presvedčili účastníci prvého žilinského kalčetového turnaja firiem - IT FOOS Open Žilina 2017, ktorý prebehol v rámci projektu IT Kraj. Keď sa v Žiline naskytne príležitosť stretnúť sa na pohodovej akcii s ľuďmi z nášho odboru, radi ju využijeme.

    Naša spoločnosť sa každoročne aktívne zapája do najrôznejších športových a kultúrnych akcií v Žilinskom kraji. Aj preto sme prijali ponuku partnerstva v prvom ročníku turnaja v stolnom futbale IT FOOS Open Žilina 2017, ktorý sa konal 15.11.2017 v Banke Žilina. Záujem o turnaj bol obrovský a na štartovnej listine sa nakoniec zišlo 40 dvojčlenných tímov z viac ako desiatky žilinských firiem. Účastníci súťažili v dvoch skupinách: profíci a amatéri.

    Áno, futbal je hra pre všetkých

    Keďže kalčeto nie je našim zamestnancom cudzie, do turnaja sme vyslali až tri tímy - dva mužské a dokonca jeden čisto ženský. Ten, kto už stolný futbal hral, vie, že pri hre sú potrebné najmä bleskové reakcie a rýchle zápästia. Dôležitá je aj dobrá spolupráca a zohranosť útočníka s brankárom. Účastníci preto mohli využiť tréningový program, aby zdokonalili svoju hru a našli správne finty proti súperom z ostatných firiem.

    Najsympatickejšie hráčky stolného futbalu

    Ako sme nakoniec dopadli?

    O tom, že naši hráči neboli na turnaji iba do počtu, svedčí umiestnenie Martina Nováka a Ľuboša Pecháča, ktorí skončili na výbornom 5.-8. mieste zo 40 tímov. Aj keď v kvalifikácii dokázali poraziť aj tímy na prvom a treťom mieste, nakoniec ich vyradili hráči, ktorí skončili celkovo druhí.

    Špeciálne ocenenie si odniesli naše zamestnankyne Zuzka Matejová a Janka Hikaníková, ktoré právom získali cenu za „Najsympatickejší tím“.

    Blahoželáme aj Vladimírovi Kobolkovi a Tomášovi Trúchlemu, ktorí nás úspešne reprezentovali a za futbalovým stolom predviedli doslova heroické výkony.

    Všetci kopeme za jeden tím

    Celá akcia sa niesla na vlne pohody a priateľskej atmosféry. U nás, v Scheidt & Bachmann podporujeme podobné aktivity, ktoré dávajú zamestnancom možnosť vyniknúť aj v mimopracovných oblastiach, športe alebo dobročinnosti. Je skvelé vedieť, že v našom viac ako 650-člennom kolektíve je také množstvo aktívnych osobností. Len vďaka nim sme správny tím a dokážeme robiť veci lepšie.


    Späť