Našu spoločnosť navštívili študenti

    - Žiadne-predvolené-Lang-k-dispozícii

    Spoločnosť Scheidt & Bachmann Slovensko v spolupráci s materskou spoločnosťou Scheidt & Bachmann GmbH v marci 2015 opäť zorganizovala exkurziu do sídla spoločnosti v Mönchengladbachu v Nemecku.

    Spoločnosť Scheidt & Bachmann Slovensko v spolupráci s materskou spoločnosťou Scheidt & Bachmann GmbH v marci 2015 opäť zorganizovala exkurziu do sídla spoločnosti v Mönchengladbachu v Nemecku. Vybraní študenti Fakulty riadenia a informatiky Žilinskej univerzity mali možnosť oboznámiť sa s výrobnými procesmi, produktmi a technológiami spoločnosti.

    Vybraní študenti Fakulty riadenia a informatiky:

    Bc. Michal Boškaj, Bc. Ján Franko, Bc. Roman Kardoš, Bc. Matej Koštial, Bc. Tomáš Kuba, Bc. Jozef Lovás, Bc. Peter Pacák, Bc. Marek Potkan, Bc. Matúš Vorčák, Bc. Vladimír Židek

    Návšteva Kolína a futbalového zápasu

    Prvý deň exkurzie študenti navštívili mesto Kolín nad Rýnom, ktoré si pozreli z výšky Katedrály sv. Petra a tiež z panorámy Kolínskeho Triangle.

    V podvečerných hodinách sa všetci tešili na nezabudnuteľný zážitok na futbalovom zápase Borussia Mönchengladbach – Hannover. Zápas sa skončil 2:0 a študenti mali možnosť zažiť úžasnú atmosféru na štadióne zaplnenom 49.134 fanúšikmi.

    Odborná exkurzia firmy a prehliadka mesta

    Počas druhého dňa si študenti vypočuli prezentácie všetkých štyroch divízií. Videli a vyskúšali si produkty každej z nich. Taktiež absolvovali krátky prierez výrobným procesom vo výrobných halách.

    Študenti v tento deň bližšie spoznali spoločnosť Scheidt & Bachmann a tiež krásy historického centra mesta Mönchengladbach.

    Prísľub pre absolventov univerzity

    Veríme, že študenti počas exkurzie nadobudli dostačujúce informácie o spoločnosti, produktoch, výrobných procesoch a mohli si tak vytvoriť pozitívny obraz o spoločnosti, ktorej zameranie ich zaujalo natoľko, že v budúcnosti sa niektorí z nich budú uchádzať o prácu v Scheidt & Bachmann.

    Kolegom, ktorí prezentovali produkty svojich oddelení ďakujeme, že informácie o spoločnosti posunuli ďalej a prispeli tým k úspešnému priebehu exkurzie.

    (marec 2015)


    Späť