Naši zamestnanci ovládajú aj bielu loptičku

    - Ľudské-zdroje

    Po úspešných turnajoch na volejbalovom ihrisku a cyklosúťaži sme v novembri usporiadali prvý ročník celofiremného stolnotenisového turnaja. A že to bola skvelá zábava, je samozrejmé.

    Kúzlo stolného tenisu

    Stolný tenis je dynamická a akčná hra, patrí k najrýchlejším športom na svete. Aj keď na profesionálnej úrovni v ňom dominujú ázijskí hráči, v našej firme sa našli takmer dve desiatky zapálených amatérov, ktorým triafanie bielej loptičky prináša radosť a dobrú náladu.

    Stolnotenisový sviatok v Žiline

    Do prvého ročníka nášho stolnotenisového turnaja sa prihlásilo 18 zamestnancov. Pretože sme otvorená firma, štartovnú listinu zaplnili kolegovia takmer zo všetkých oddelení firmy, vrátane zástupcov našej bratislavskej pobočky. Turnaj prebehol 11. novembra v Stolnotenisovej hale v Žiline.

    Kto ovládol loptičku najlepšie?

    Aj keď tváre všetkých hráčov vyžarovali maximálne nasadenie a túžbu po víťazstve, celým turnajom sa niesla priateľská a domáca atmosféra. Videli sme desiatky zaujímavých výmen a súboje vo finále boli naozaj na majstrovskej úrovni.

    V pozore a dobrej nálade sme boli počas celého turnaja

    Vďaka svojej aktívnej hre a skúsenostiam si prvé miesto vybojoval Roman Veselovský, druhý skončil Matej Šeliga a na treťom mieste sa umiestnil Jaroslav Horčík. Špeciálnu cenu „Trofej porazených“ si v druhej vetve turnaja vyradených hráčov odniesol Michal Tužinský.

    „Som rád, že prvý stolnotenisový turnaj vzbudil v celej firme záujem. Boje na ihrisku boli skutočne húževnaté, veď, kde inde sa vám podarí poraziť vedúceho, však? Isté je, že sme si všetci užili množstvo srandy a výborne sa odreagovali,“ povedal organizátor akcie Tomáš Trúchly.

    Prvý ročník zápolenia nad zelenou sieťkou bol pohodový a všetci účastníci si atmosféru veľmi pochvaľovali. Do budúceho ročníka už teraz plánujeme viaceré vylepšenia. Tiež dúfame, že kúzlo stolného tenisu objaví aj nežnejšia časť našich zamestnancov a vypíšeme turnaj aj v ženskej kategórii.


    Späť