Najviac cyklistov jazdilo za Scheidt & Bachmann

    - Ľudské-zdroje

    Tak ako minulý rok, aj tento rok sa priaznivci cyklistiky firmy Scheidt & Bachmann Slovensko s.r.o. zúčastnili kampane pre dobrú vec, Do práce na bicykli. Jej cieľom je motivovať ľudí vo využívaní alternatívnej formy dopravy k automobilom, a to najmä bicyklov.

    Bolo nás 11, teraz je nás viac

    Keď sme sa do kampane zapojili prvýkrát, začínali sme jedenásti. Tento rok sme sa koncom apríla prihlásili v hojnom zastúpení: celkom 26 zúčastnených pracovníkov z rôznych oddelení, rozdelených do siedmich tímov, spoločne zbieralo kilometre pri svojich cestách do a z práce.

    Oproti minulému roku sme zaznamenali nárast o viac ako 100%, čo odzrkadľuje obľúbenosť cyklodopravy medzi našimi zamestnancami. Tento trend je veľmi dobrý, a aj vďaka takýmto aktivitám sa naša firma zviditeľňuje vo svetle ekologicky prospešných projektov.

    Naši cyklohrdinovia odjazdili tisíce kilometrov

    Hoci počasie niekedy neprialo, najazdili sme dokopy 3326 kilometrov počas 693 jázd. Naše kilometre tvorili takmer 9% všetkých kilometrov prejdených na bicykli v rámci žilinskej samosprávy. Najväčší úspech sme však dosiahli v počte zapojených, ktorých sme mali v Žiline najviac.

    Najviac kilometrov za nás najazdili Lenka Kapaníková s fenomenálnym výkonom 598,4 km (26 jázd), Milan Kamenský s taktiež krásnym výkonom 562,7 km (21 jázd) a Zuzana Chovanová s 246 kilometrami (36 jázd) - všetci jazdili za S&B-CykloTeam.

    V početnosti jázd boli našimi najväčšími ťahúňmi Peter Chinoracký s neuveriteľným počtom jázd 44, ďalej Zuzana Matejová spolu s Alexandrom Kuckom so 42 a Janka Šebeňová s Radoslavom Valovičom so 40 jazdami za mesiac. V početnosti jázd za tím o vlas ušlo ocenenie nášmu tímu S&B-Chipcoin, ktorý s počtom jázd 158 obsadil úctyhodné tretie miesto v rámci žilinskej samosprávy.

    Keď nám (cyklistika) spolu chutí

    V pondelok 29. mája 2017 sa v jedálni našej výrobnej haly konal spoločný obed zapojených cyklistov, ktorého sa zúčastnili takmer všetci. Prišli sme - ako inak - na bicykli a v reprezentačnom tričku Do práce na bicykli, za ktoré vedeniu firmy ďakujeme. Bola to vydarená akcia, na konci ktorej sme sa všetci spolu odfotili.

    Čakajú nás ďalšie výzvy

    Tieto výsledky sú zadosťučinením pre mnohých z nás a podnecujú k ekologickému využívaniu nemotorových dopravných prostriedkov, a to nielen počas „súťažného“ mája. Svojimi cyklojazdami pomáhame redšej cestnej premávke, zdravšiemu ovzdušiu v okrese, a nakoniec aj sami sebe, keďže ide o zdravý spôsob prepravy.

    Všetkým dvadsiatim šiestim zúčastneným v rámci celej firmy ďakujeme za dosiahnutie skvelých výsledkov a úspešnú reprezentáciu firmy v súťaži. Veríme, že sa o rok stretneme v ešte väčšom počte a budeme spolu prekonávať hoci aj naše vlastné rekordy.

    Radosť zo šliapania do pedálov je u nás veľká
    Až 26 našich kolegov chodilo do práce na bicykli
    Náš cyklistický pelotón počas kampane „Do práce na bicykli“

    Späť