BUES 2000 sa udomácňuje už aj na Slovensku

    Created by Katarína Labudová | - Signalling-Systems

    Slovenská divízia Signalling Systems sa okrem vývoja softvéru venuje aj predaju našich železničných priecestí. V roku 2022 zrealizovala až 4 nové projekty.

    Prvé železničné priecestie na Slovensku bolo postavené v roku 2009 v obci Belá nad Cirochou, ktorá sa nachádza na východnom Slovensku. Vedenie vtedy celý projekt zverilo do rúk Mareka Gajdulu, softvérového vývojára divízie Signalling Systems, z ktorého sa stal obchodný a projektový manažér. „O našom prvom priecestí vo veľkom informovali mnohé média na Slovensku a nám sa vďaka nemu otvorili dvere k ďalším železničným projektom,“ vysvetľuje Marek, ktorý sa predaju a realizácii železničných priecestí venuje dodnes.

    Na Slovensku je hlavným zákazníkom divízie Signalling Systems spoločnosť Železnice Slovenskej republiky. Slovenská pobočka sa sústreďuje na projekty rekonštrukcií samostatne stojacich železničných priecestí.

    Do roku 2021 postavila a sprevádzkovala 14 priecestí. V roku 2022 sa jej podarilo uviesť do života 3 nové priecestia – v Bartošovciach pri Veľkých Kapušanoch, v Bzovíku pri Krupine a v Rožkovanoch pri Prešove. Rozostavané je aj priecetie pri Tvrdošíne. 

    Marek ďalej intenzívne pracuje na ďalších tendroch, ktoré nám umožnia rozšíriť počet železničných priecestí vybavených našou overenou prvotriednou technológiou BUES 2000. Držíme palce!


    Späť