Ako sme oslávili naše 150. výročie?

    Created by Katarina Labudova | - Celofiremné-správy

    Spoločnosť Scheidt & Bachmann oslavuje v roku 2022 svoje 150. narodeniny. Veľkolepá oslava sa konala vo všetkých jej pobočkách po celom svete v rovnaký deň aj hodinu. Prečítajte si, ako si nezabudnuteľnú párty užili slovenskí zamestnanci.

    Veľkolepú oslavu sme si užili v piatok 6. mája 2022 v multifunkčnom centre Event House v Žiline. Priestory v industriálnom štýle dali nášmu eventu ten pravý šmrnc. Od pol piatej (GMT+2) sme sa začali schádzať, ponúkli sa malým občerstvením a pustili sa do osobných rozhovorov, ktoré nám počas pandémie veľmi chýbali. Na pódiu nám zatiaľ hrala slovenská ľudová hudba. Tú vystriedali šikovné tanečnice zo skupiny Vivas Dance Group, vďaka ktorým sme sa nachvíľu ocitli na slávnom karnevale v Rio de Janeiro.

    Po príhovore Jána Krúpu, konateľa slovenskej pobočky, sa už viac ako 530 netrpezlivých tvárí obrátilo na veľkoplošnú obrazovku. O 18.00 hod. (GMT+2) sme sa aj my pripojili ku kolegom z celého sveta a poriadne nahlas ich cez telemost pozdravili. Dlhotrvajúcim potleskom sme podporili aj našich kolegov z Ukrajiny. Sedem z nich, ktorým sa podarilo svoj domov opustiť, sedelo medzi nami. Naša podpora ich dojala k slzám.

    Bolo úžasné sledovať Dr. Millera, ktorý nás svojím energickým príhovorom previedol celou históriou spoločnosti aj víziou do budúcnosti. Na všetkých bola vidieť hrdosť, že sme súčasťou takej úžasnej spoločnosti. Po skončení prenosu sme spoločne zaspievali pieseň „Živio“ (v preklade „Nech žije“) – aby sme aj takto zagratulovali Scheidt & Bachmann k sviatku. Potom nás už v bočných foyeroch čakala bohatá bufetová večera, z ktorej si každý našiel pre seba to pravé.

    Na pódiu si zatiaľ rozložila nástroje známa slovenská kapela Milujem Slovensko Band. Tá pritiahla všetkých na parket, pretože hrala najväčšie slovenské hity. Kolegovia poriadne vytancovali všetky kolegyne, spoločne sme spievali z celého hrdla a kapela sa nestačila čudovať. Vraj pre také skvelé publikum ešte nehrali. Pred polnocou ich vystriedala ďalšia eventová skupina – Pollux, ktorá nám zahrala svetové aj slovenské hity od 80-tych rokov až po súčasnosť. Bola to neuveriteľná párty, na ktorú budeme spomínať ešte dlhé roky! Užili sme si každú jednu minútu!

    A pre Scheidt & Bachmann máme tento odkaz:
    „Je nám cťou byť súčasťou takej skvelej firemnej rodiny, ktorá už 150 rokov dokazuje celému svetu, že ak držíme spolu a nebojíme sa nových nápadov či vyhrnúť si rukávy a pustiť sa do práce, tak spoločne dokážeme prekonať všetky prekážky a splniť si naše sny bez ohľadu na to, aké sú smelé! Živio Scheidt & Bachmann!“


    Späť