Študenti na exkurzii v Scheidt & Bachmann

    - Human-Resources

    Hups hier wird nichts angezeigt.... Aber das ist richtig so :)

     

    Vybraní študenti:

    Fakulta riadenia a informatiky:Bc. Marek Bajči, Bc. Juraj Kubica, Bc. Michal Kuchčák, Bc. Martin Murárik

    Elektrotechnická fakulta:
    Bc. Martin Hrošovský, Bc. Tomáš Ivan, Bc. Lukáš Kukučka

    Strojnícka fakulta:
    Bc. Lenka Bieliková, Bc. Martin Faturík, Bc. Zuzana Stankovičová

    Prehliadka firmy a mesta

    Program bol podobný ako po minulé roky. V prvý deň absolvovali študenti obsiahly výklad našich kolegov zastupujúcich všetky štyri divízie spoločnosti. Počas neho dostali príležitosť obzrieť si a vyskúšať produkty každého oddelenia. Nabitý program dovolil len rýchlu prehliadku výrobného procesu v stále sa rozrastajúcich výrobných halách.

    Záujem študentov bol zrejmý aj z rôznorodých otázok kladených na našich kolegov. Tí sa snažili všetkým odpovedať v rámci znalostí a skúseností hlavne v ich odbore. Študenti mali možnosť v tento deň spoznať nielen spoločnosť Scheidt & Bachmann, ale taktiež krásy centra mesta Mönchengladbach, v ktorom má materská spoločnosť svoje sídlo.

    V Kolíne nad Rýnom a na futbalovom zápase

    Ďalší deň počasie neprialo výletu do Kolína nad Rýnom. To však nezabránilo študentom pozrieť si výhľad na mesto z jednej z najvyšších stavieb sveta - až 157-metrovej Katedrály sv. Petra. V podvečerných hodinách sa už všetci tešili na futbalový zápas Borussia Mönchengladbach - Werder Bremen. Aj keď stretnutie skončilo remízou, 54.010 fanúšikov vytvorilo úžasnú atmosféru a vo všetkých zanechalo nezabudnuteľný zážitok.

    Budúcnosť absolventov v Scheidt & Bachmann

    Veríme, že študenti počas exkurzie nadobudli dostačujúce informácie o spoločnosti, produktoch, výrobných procesoch, a mohli si tak vytvoriť pozitívny obraz o spoločnosti, ktorej zameranie ich zaujalo natoľko, že v budúcnosti sa niektorí z nich budú uchádzať o prácu v Scheidt & Bachmann.

    Kolegom, ktorí prezentovali produkty svojich oddelení, ďakujeme a už teraz sa tešíme na nasledujúcu exkurziu.


    back