Návšteva študentov Žilinskej univerzity v Nemecku

    - Human-Resources

    Hier bitte etwas eingeben...

     

    Predstavenie parkovacieho systému

    Vybraní študenti Fakulty riadenia a informatiky:

    Bc. Dušan Červenka, Bc.Tomáš Ivan, Bc. Lukáš Jankura, Bc. Peter Lehotský, Bc. Zuzana Nemergutová, Bc. Zdenko Pavlík, Bc. Tomáš Páchnik, Bc. Igor Tomašec, Bc. Dominik Vnenk

    Prezentácia našej spoločnosti a produktov

    Exkurzia sa začala predstavením systémov pre parkoviská a centrá voľného času a pokračovala ďalšími troma divíziami. Prednášky dopĺňali praktické ukážky produktov, ktoré si študenti v niektorých prípadoch mohli aj vyskúšať. Vo výrobných halách mali možnosť vidieť vybrané postupy výrobného procesu.

    Študenti sa zaujímali nielen o portfólio produktov, ktoré naša spoločnosť vyrába, ale aj o ich technické parametre a riešenia.

    Prehliadka nemeckých miest

    Podvečer sa k množstvu informácií o našej spoločnosti ešte pridali zaujímavosti o historickom centre mesta Mönchengladbach, ktoré má v súčasnosti 261 000 obyvateľov.

    Nemecké prístavné mesto Kolín nad Rýnom, ktoré podľa počtu obyvateľov patrí medzi najväčšie mestá Nemecka, ponúklo nasledujúci deň príležitosť vidieť kostoly typické pre toto mesto. Určite najzaujímavejším zážitkom bol výhľad z Katedrály sv. Petra.

    Športový večer

    Večer sa niesol v športovom duchu, hoci zápas Borussia Mönchengladbach − Hertha BSC Berlin študenti sledovali len na obrazovke popri vlastnej športovej aktivite. Hra bowlingu poskytla možnosť aktívneho oddychu a spracovania množstva informácií získaných počas uplynulých dvoch dní.

    Príležitosť absolventov v Scheidt & Bachmann

    Veríme, že informácie o spoločnosti, produktoch, výrobných procesoch, ako aj celkový obraz o spoločnosti, meste a krajine, v ktorej má spoločnosť svoje sídlo, boli pre študentov podnetné a zanechali v nich aj myšlienku na budúcu spoluprácu so Scheidt & Bachmann.

    Ďakujeme študentom za účasť na exkurzii a, samozrejme, kolegom za spoluprácu pri prezentovaní produktov svojich oddelení.


    back